Rullētais dzērveņu krēms 2

Sastāvdaļas

  • Salds krējums 400 g
  • Svaigas dzērvenes 350 g
  • Cukurs 300 g
  • Citrona miziņa
  • Vanilīns
  • Želatīns 40 g

Pagatavošana

1 min.
  1. Krējumu saputo, pievieno dzērvenes, cukuru, nedaudz vanilīna un uzbriedinātu želatīnu. Gatavo krēmu izlej uz paplātes plānā kārtiņā. No pārējām dzērvenēm un želatīna gatavo dzērveņu želeju, kuru pārlej pāri krēmam. Kad masa sastingusi, krēmu kopā ar želeju sarullē. Pasniedz ar dzērveņu ķīseli.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi