Persiku deserts 2

Sastāvdaļas

  • Lieli persiki
  • ½ glāzes baltvīna
  • ½ glāzes ūdens
  • 2 tējk. citronu sulas
  • Rīvēts citrona miza
  • ½ tēj.k. ingvera
  • 50 g cukura
  • Kanēlis
  • 1 tēj.k kartupeļu miltu

Pagatavošana

1 min.
  1. Persikus blanšē, noņem mizu, pārgriež un izņem kauliņu. Vīnam pievieno ūdeni, citrona sulu, rīvētu citrona mizu, sagrieztu ingveru, cukuru, kanēli un uzkarsē. Pieliek persikus un uz lēnas uguns sautē 10 min. Izņem un atdzesē. Sīrupu iebiezina ar kartupeļu miltiem. Persikus ieliek trauciņos, pārlej ar sīrupu un atdzesē..:)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi