Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ķirbju ķīselis ar persoku ābolu mērci

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ķirbji 1700
  • Cukurs 250
  • Kartupeļu ciete 300
  • Piens 1000
  • Rieksti 100
  • Ūdens 1000
  • Ābolu – persiku sula 500
  • Vanilīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķirbjus notīra , sīki sagriež, sautē mīkstus, izberž caur sietu un masu pievieno verdošam pienam, pieliek ½ cukura, ūdenī atšķaidītu 1/3 cietes. Uzvāra un iecilā sakapātus riekstu kodolus. Persiku ābolu sulu atšķaida ar ūdeni, pievieno cukuru, vanilīnu uzvāra un uztumē ar atlikušo kartupeļu cieti. Atdzesē līdz 14* un pasniedz. Lai izskatītos skaistāks, var pārkaisīt ar rīvētu šokolādi
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu uzpūteņa saldējums

Rabarberu uzpūteņa saldējums

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas