Sastāvdaļas
- Ķirbji 1700
- Cukurs 250
- Kartupeļu ciete 300
- Piens 1000
- Rieksti 100
- Ūdens 1000
- Ābolu – persiku sula 500
- Vanilīns
- Ķirbjus notīra , sīki sagriež, sautē mīkstus, izberž caur sietu un masu pievieno verdošam pienam, pieliek ½ cukura, ūdenī atšķaidītu 1/3 cietes. Uzvāra un iecilā sakapātus riekstu kodolus. Persiku ābolu sulu atšķaida ar ūdeni, pievieno cukuru, vanilīnu uzvāra un uztumē ar atlikušo kartupeļu cieti. Atdzesē līdz 14* un pasniedz. Lai izskatītos skaistāks, var pārkaisīt ar rīvētu šokolādi
Pievienot komentāru
Deserti
Seko Receptes.lv
Instagram
Recepšu izlases

12 sātīgi un sildoši sautējumi aukstajām dienām

Auzu pārslas rīta cēlienam: 6 receptes iedvesmai

Pie tējas vai piena glāzes: garšīgu cepumiņu izlase

Ko gatavosim šonedēļ? Plānojam maltītes!
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Gaisīgais buberts ar dzērveņu ķīseli
2722 skatījumi -
Mammas kotletes
2382 skatījumi -
Cūkgaļas gabaliņi krāsnī no Skaidrā
2179 skatījumi -
Labākā soļanka
2176 skatījumi -
Tradicionāla siļķe kažokā
1961 skatījumi -
Cūkgaļas cepetis sīpolu - sinepju marinādē
1933 skatījumi -
Dārzeņi Klintsona ģimenes gaumē
1631 skatījumi -
Ātrās kartupeļu pankūkas
1557 skatījumi
Komentāri