Ķirbju ķīselis ar persoku ābolu mērci

Sastāvdaļas

  • Ķirbji 1700
  • Cukurs 250
  • Kartupeļu ciete 300
  • Piens 1000
  • Rieksti 100
  • Ūdens 1000
  • Ābolu – persiku sula 500
  • Vanilīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķirbjus notīra , sīki sagriež, sautē mīkstus, izberž caur sietu un masu pievieno verdošam pienam, pieliek ½ cukura, ūdenī atšķaidītu 1/3 cietes. Uzvāra un iecilā sakapātus riekstu kodolus. Persiku ābolu sulu atšķaida ar ūdeni, pievieno cukuru, vanilīnu uzvāra un uztumē ar atlikušo kartupeļu cieti. Atdzesē līdz 14* un pasniedz. Lai izskatītos skaistāks, var pārkaisīt ar rīvētu šokolādi

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi