Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ķirbju ķīselis ar persoku ābolu mērci

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ķirbji 1700
  • Cukurs 250
  • Kartupeļu ciete 300
  • Piens 1000
  • Rieksti 100
  • Ūdens 1000
  • Ābolu – persiku sula 500
  • Vanilīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķirbjus notīra , sīki sagriež, sautē mīkstus, izberž caur sietu un masu pievieno verdošam pienam, pieliek ½ cukura, ūdenī atšķaidītu 1/3 cietes. Uzvāra un iecilā sakapātus riekstu kodolus. Persiku ābolu sulu atšķaida ar ūdeni, pievieno cukuru, vanilīnu uzvāra un uztumē ar atlikušo kartupeļu cieti. Atdzesē līdz 14* un pasniedz. Lai izskatītos skaistāks, var pārkaisīt ar rīvētu šokolādi
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas