Kefīra krēms 2

Sastāvdaļas

  • 2 l kefīra
  • 200 g krējuma
  • Cukurs pēc garšas (1 glāze)
  • Vanilīns pēc garšas
  • 1 ēdamk želatīna

Pagatavošana

1 min.
  1. Želatīnu aplej ar ½ glāzi ūdens un ļauj 30-40 min. uzbriest. Pēc tam intensīvi maisot, uzkarsē un atdzesē līdz istabas temperatūrai. Kefīru, krējumu, cukuru un vanilīnu sajauc un puto 5-6 min. Putošanu turpinot lēni tievā strūkliņā ielej želatīnu. Puto vēl 5 minūtes. Salej saldēdiena trauciņos un liek ledusskapī uz 2-3 stundām. Visu var rotāt ar riekstiem, ogām.
  2. Krēmuvar ieliet arī lielā traukā un atdzesēt tajā, pēc tam ar karoti salikt porciju trauciņos. Tikai tad jāņem vairāk želatīnu (1,5 - 2 ēdamk)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi