Kefīra krēms 2

2006. gada 18. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Želatīnu aplej ar ½ glāzi ūdens un ļauj 30-40 min. uzbriest. Pēc tam intensīvi maisot, uzkarsē un atdzesē līdz istabas temperatūrai. Kefīru, krējumu, cukuru un vanilīnu sajauc un puto 5-6 min. Putošanu turpinot lēni tievā strūkliņā ielej želatīnu. Puto vēl 5 minūtes. Salej saldēdiena trauciņos un liek ledusskapī uz 2-3 stundām. Visu var rotāt ar riekstiem, ogām.
2. Krēmuvar ieliet arī lielā traukā un atdzesēt tajā, pēc tam ar karoti salikt porciju trauciņos. Tikai tad jāņem vairāk želatīnu (1,5 - 2 ēdamk)
Uz augšu