Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Kefīra krēms 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 l kefīra
  • 200 g krējuma
  • Cukurs pēc garšas (1 glāze)
  • Vanilīns pēc garšas
  • 1 ēdamk želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Želatīnu aplej ar ½ glāzi ūdens un ļauj 30-40 min. uzbriest. Pēc tam intensīvi maisot, uzkarsē un atdzesē līdz istabas temperatūrai. Kefīru, krējumu, cukuru un vanilīnu sajauc un puto 5-6 min. Putošanu turpinot lēni tievā strūkliņā ielej želatīnu. Puto vēl 5 minūtes. Salej saldēdiena trauciņos un liek ledusskapī uz 2-3 stundām. Visu var rotāt ar riekstiem, ogām.
  2. Krēmuvar ieliet arī lielā traukā un atdzesēt tajā, pēc tam ar karoti salikt porciju trauciņos. Tikai tad jāņem vairāk želatīnu (1,5 - 2 ēdamk)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas