Īstais marcipāns 2

Sastāvdaļas

  • 125 g mandeļu
  • 3 lidz 5 rugtās mandeles
  • 125 g pūdercukura
  • 1 ēd.k. citrona sulas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mandeles noplaucē ar karstu ūdeni, noloba un labi nosusina. Kad mandeles pilnīgi atdzisušas, tās divas reizes samaļ kafijas dzirnaviņās.Pievieno izsijātu pūdercukuru un samaļ vēl divas reizes. Pec tam rūpigi iestrādā citronu sulu

Komentāri

lote 2010. gada 7. novembris 14:59
kā dabū rūktās mandeles - stipri apcep?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi