Ievārījuma uzputenis 2

Sastāvdaļas

  • 3 olu baltumi
  • ½ glāzes bieza ievārījuma
  • 1 tējk želatīna

Pagatavošana

1 min.
  1. Ja ēdienu pasniedz tūlīt pēc sagatavošanas, želatīns nav nepieciešams. Olu baltumus puto, pievienojot pa karotei ievārījuma, kamēr masa kļūst stingra un nekrīt nost no putojamās slotiņas. Js ēdien par saldu, pielej citronu sulu.
  2. Ja uzpūteni vēlas sagatavot jau laiku, tam putojot pievieno aukstā ūdenī uzbriedinātu, pēc tam karsējot izšķīdinātu želatīnu.

Komentāri

Dana 2013. gada 24. oktobris 19:32
Super....vienkaarshi...aatri un galvenais loti garshiigi... Noteikti si nav pedeja pagatavoshanas reize... :)
Iveta 2011. gada 12. novembris 19:07
Super! ātri un viegli pagatavojams, tikai, ja zinātu ka tik ilgi jāputo, laikam būtu izmantojusi mikseri :)
Klāt lēju pienu un pa virsu putukrējumu ar ķirsīti!
Paldies par recepti !

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi