Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ievārījuma uzputenis 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 olu baltumi
  • ½ glāzes bieza ievārījuma
  • 1 tējk želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ja ēdienu pasniedz tūlīt pēc sagatavošanas, želatīns nav nepieciešams. Olu baltumus puto, pievienojot pa karotei ievārījuma, kamēr masa kļūst stingra un nekrīt nost no putojamās slotiņas. Js ēdien par saldu, pielej citronu sulu.
  2. Ja uzpūteni vēlas sagatavot jau laiku, tam putojot pievieno aukstā ūdenī uzbriedinātu, pēc tam karsējot izšķīdinātu želatīnu.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas