Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Makaroni ar sēņu mērci

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Lentveida makaroni vai spageti
  • 1 sīpols
  • 400 g jaukto sēņu (baravikas, apšu bekas u.c.)
  • 2 ēdamk. margarīna vai sviesta
  • 2 ēdamk. kviešu miltu
  • 200 g dārzeņu vai gaļas buljona (kubiņš + ūdens)
  • 200 g piena vai saldā krējuma
  • ½-1 tējk. sāls šķipsniņa melno piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Makaronus vāra, kā norādīts uz iepakojuma. Notīra un sasmalcina sīpolu. Ja nepieciešams, sēnes notīra un noskalo. Sagriež. Katliņā uzkarsē taukvielas. Sīpolus un sēnes dažas minūtes taukvielās apbrūnina. Uzsijā miltus un samaisa. Pievieno buljonu un pienu. Mērci vāra 5 minūtes. Pievieno sāli un piparus. Makaronus notecina un sajauc ar sēņu mērci. Makaronus un mērci var pasniegt arī atsevišķos traukos.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas