Cepta kūpinātā menca

Sastāvdaļas

  • 2 karsti kūpinātas mencas
  • Liels sīpols
  • Maltie pipari
  • Sāls
  • Puspac. sviesta
  • ½ l skāba krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Mencu fileju liek uz pannas ar sviestu un sīpoliem cepties.
  2. Pēc garšas pievieno piparus, sāli.
  3. Ja redz ka trūkst taukvielas ( jo mencas daudz uzsūc), pieliek vēl sviestu vai margarīnu.
  4. Beigās pievieno krējumu, visu labi sajauc, uzkarsē.
  5. Ēd ar sviestmaizi brokastīs vai pusdienās ar vārītājiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi