Rīsu un kafijas želeja

Sastāvdaļas

  • 2 gl. rīsu
  • 20 g želantīna
  • Gl. novārītu rīsu
  • ½ gl. cukura
  • Vaniļas
  • 4 tējk. šķīstošās kafijas
  • 3 olu dzeltenumus

Pagatavošana

1 min.
  1. Želantīnu pārlej ar ūdeni un uzbriedina, olu dzeltenumus ar pusi cukura saputo, pienu ar pārējo cukuru uzvāra, pievieno kafijai un karsto šķidrumu iemaisa saputotajā olu dzeltenumā.
  2. Karstajā šīdrumā iejau arī želantīnu, iemaisa rīsus, pilda stikla porciju trauciņos un vēsumā sarecina.
  3. Pirms pasniegšanas želeju var rotāt ar putukrējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi