Ceptie āboļi

Sastāvdaļas

  • Āboli, kanēlis, cukurs , putukrējums

Pagatavošana

1 min.
  1. No āboliem izgriež serdes, ābolus liek cepties cepeš krāsnī 180 grādos, cepšanas ilgums, kā pats vēlas, ja grib cietākus tad mazāk, ja mīkstākus ilgāk! Kad izcepti āboli liek dzesēties, tikmēr sakuļ putukrējumu kopā ar cukuru.Pilda ābolus ar putukrējumu un virsū uzber kanēli, var arī dekorēt ar ko grib!Var putukrējuma vietā likt ko vēlas!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi