Putraimu un sēņu sacepums

Sastāvdaļas

  • 2 gl. novārītu miežu putraimu, grūbu vai rīsu
  • Sīpols
  • 3 ēd.k. taukvielas
  • Gl. sālītu vai ½ gl. kaltētu sēņu
  • 3 olas
  • ½ gl. piena vai krējuma
  • Rīvmaize

Pagatavošana

1 min.
  1. Sālītas sēnes nomērcē, nosusina, sasmalcina un kopā ar sasmalcinātu sīpolu taukvielās apcep.
  2. Ja lieto kaltētas sēnes, tās iepriekš izmērcē, mērcējuma ūdenī novāra, nokāš, sagriež.
  3. Ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek putraimus vai citu biezputru, samaisītu ar sīpoliem, sēnes, pārlej sakultu olu un piena maisījumu, pārkaisa rīvmaizi, pārliek sviesta piciņas, cepeškrāsnī sacep.
  4. Pasniedz ar dārzeņu salātiem, piemēram , tomātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi