Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Putraimu un sēņu sacepums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 gl. novārītu miežu putraimu, grūbu vai rīsu
  • Sīpols
  • 3 ēd.k. taukvielas
  • Gl. sālītu vai ½ gl. kaltētu sēņu
  • 3 olas
  • ½ gl. piena vai krējuma
  • Rīvmaize
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sālītas sēnes nomērcē, nosusina, sasmalcina un kopā ar sasmalcinātu sīpolu taukvielās apcep.
  2. Ja lieto kaltētas sēnes, tās iepriekš izmērcē, mērcējuma ūdenī novāra, nokāš, sagriež.
  3. Ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek putraimus vai citu biezputru, samaisītu ar sīpoliem, sēnes, pārlej sakultu olu un piena maisījumu, pārkaisa rīvmaizi, pārliek sviesta piciņas, cepeškrāsnī sacep.
  4. Pasniedz ar dārzeņu salātiem, piemēram , tomātiem.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas