Auzu pārslas ar biezpiena putām

Sastāvdaļas

  • Auzu pārslas - 2 glāzes
  • Margarīns - 100g
  • Cukurs - 3-4 ēdamkarotes
  • Biezpiens - 300g
  • Piens - 4-5 ēdamkarotes
  • Salds krējums - 250g
  • Rīvēta citrona vai apelsīna miziņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Auzu pārslas apcep uz karstas pannas margarīnā, līdz kļūst gaiši brūnas un kraukšķīgas. Pievieno cukuru un vēl nedaudz apcep. Atdzesē.
  2. Biezpienu samaisa ar sarīvētu citrona vai apelsīna miziņu, pienu un cukuru. Beigās iecilā putukrējumu.
  3. Saldēdiena trauciņos liek kārtām auzu pārslas ar biezpiena putām. Virsējā kārtā liek auzu pārslas. Grezno ar konservētiem augļiem, šokolādi vai apelsīna šķēlītēm

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi