Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Auzu pārslas ar biezpiena putām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Auzu pārslas - 2 glāzes
  • Margarīns - 100g
  • Cukurs - 3-4 ēdamkarotes
  • Biezpiens - 300g
  • Piens - 4-5 ēdamkarotes
  • Salds krējums - 250g
  • Rīvēta citrona vai apelsīna miziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Auzu pārslas apcep uz karstas pannas margarīnā, līdz kļūst gaiši brūnas un kraukšķīgas. Pievieno cukuru un vēl nedaudz apcep. Atdzesē.
  2. Biezpienu samaisa ar sarīvētu citrona vai apelsīna miziņu, pienu un cukuru. Beigās iecilā putukrējumu.
  3. Saldēdiena trauciņos liek kārtām auzu pārslas ar biezpiena putām. Virsējā kārtā liek auzu pārslas. Grezno ar konservētiem augļiem, šokolādi vai apelsīna šķēlītēm
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas