Kartupeļus un bietes vāra ar mizu, atdzesē, nomizo, smalki sagriež. Pupiņas mērcē, pēc tam vāra mīkstas, atdzesē. Nomizotus gurķus smalki sagriež. Tad gurķus, bietes, pupiņas un kartupeļus saliek bļodā un pievieno majonēzi, sāli un piparus (pēc garšas), samaisa. Ja vēlas, nedaudz var pielikt krējumu. Rotā ar zaļumiem.
Sastāvdaļas
200 g kartupeļu
200 g biešu
200 g sālītu gurķu
50 - 100 g pupiņu
1 paciņa majonēzes
Sāls
Cukurs
Zaļumi
-->
Pagatavošana
10 min.10 min.
Kartupeļus un bietes vāra ar mizu, atdzesē, nomizo, smalki sagriež. Pupiņas mērcē, pēc tam vāra mīkstas, atdzesē. Nomizotus gurķus smalki sagriež. Tad gurķus, bietes, pupiņas un kartupeļus saliek bļodā un pievieno majonēzi, sāli un piparus (pēc garšas), samaisa. Ja vēlas, nedaudz var pielikt krējumu. Rotā ar zaļumiem.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri