Omlete vīnes gaumē

Sastāvdaļas

  • 7 olas
  • 4 -6 tomāti
  • 2 -3 ēd. k. miltu
  • 1 glāze piena
  • 2 ēd. k. sviesta
  • Pipari, sāls un zaļumi pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nogatavinātus tomātus izcep cepeškrāsnī, noņem miziņu, izberž caur sietu. Tomātu biezenim pieber miltus, olas, pienu, sāli un piparus. Iegūto masu maisa līdz viendabīgas konsistences iegūšanai un cep no abām pusēm sviestā uz pannas. Pirms pasniegšanas izrotā ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi