Omlete ķīniešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 2 vidēja lieluma svaigi gurķi
  • 2 -3 ēd. k rīsu degvīna vai sausā baltvīna
  • 1 /3 glāzes vistas buljona
  • 2 ēd. k. kausēta cūkas speķa
  • Sāls, pipari un zaļumi pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Svaigus gurķus nomizo, sagriež kubiņos, sajauc ar saputotām olām, pielej rīsa degvīnu vai vīnu, vistu buljonu, piebert sāli un piparus. Maisījumu lej pannā ar izkausētu speķi, cep. Pirms pasniegšanas ceptās olas pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi