Olas austrumnieku gaumē

Sastāvdaļas

  • 10 vistu vai pīļu olas
  • 30 gr sausas tējas
  • 15 gr sāls
  • 25 gr cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni un vāra 10-15 min. Novārītās olas atdzesē aukstā, tekošā ūdenī, noloba un ar dakšiņu vairākās vietās sadursta. Katliņā uzvāra tēju, pievienot sāli un cukuru, iegremdē nolobītās olas un uz lēnās uguns vāra, līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Olas vēlreiz atdzesē, sagriež šķēlītēs un vēdekļveidā kārto uzkožamo traukā. Pie šādam olām atsevišķi pasniedz sojas mērci vai majonēzi

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi