Pildītas olas 2

Sastāvdaļas

  • 4 vārītasun 4 jēlas olas
  • 4 -6 šķēlītes trekna šķiņķa
  • 3 -4 ēd. k. sakapātu lociņu
  • ½ sarīvēta siera
  • Sāls, zaļumi un pipari pec garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cieti vārītas olas uzmanīgi, neatdalot no čaumalām pārgriež gareniski uz pusēm. Izņem dzeltenumus un baltumus, tos smalki sakapā kopā ar šķiņķi un lociņiem, pievieno jēlas olas, piparus, sāli un kārtīgi samaisa. Ar iegūto masu piepilda olu čaumalu pusītes, olu masas virsmu apziež ar sakultu olu, uzkaisa sarīvētu sieru un cept cepeškrāsnī. Pirms pasniegšanas izrotā ar zaļumiem.

Komentāri

Edgars 2010. gada 30. marts 11:54
Kā lai pārgriež to vārīto olu lai paliek čaumala?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi