Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Ceptas olas ar putotiem olu baltumiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 3 -4 ēd. k. tauku
  • Sāls un zaļumi pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu baltumus atdala no olu dzeltenumiem un atstāj dzeltenumus pārsisto olu čaumalās. Olu baltumiem pievieno sāli un saputo līdz iegūst blīvas putas. Ar lielu karoti uz pannas liek saputoto olu baltuma masu, izveido mazas iedobes un tajās liek atlikušos olu dzeltenumus. Uzkaisa sāli un apcep taukos no abām pusēm. Pirms pasniegšanas olas pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas