Ceptas olas ar putotiem olu baltumiem

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 3 -4 ēd. k. tauku
  • Sāls un zaļumi pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu baltumus atdala no olu dzeltenumiem un atstāj dzeltenumus pārsisto olu čaumalās. Olu baltumiem pievieno sāli un saputo līdz iegūst blīvas putas. Ar lielu karoti uz pannas liek saputoto olu baltuma masu, izveido mazas iedobes un tajās liek atlikušos olu dzeltenumus. Uzkaisa sāli un apcep taukos no abām pusēm. Pirms pasniegšanas olas pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi