Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Ceptas olas ar zaļumiem

Ceptas olas ar zaļumiem

FOTO: Depositphotos

Zaļam rītam :) Skābenes var nelikt, var palielināt spinātu masu - kā kuram labāk garšo un vai iespējams iegūt visus produktu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 1 ēd. k. sakapātu spinātu
  • 1 ēd. k. skābeņu
  • 1 ēd. k. pētersīļu zaļumu
  • 1 /2 glāze zaļo zirnīšu
  • Rīvēts siers
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 1 ēd. k. miltu
  • Sāls pēc garšas
  • Lociņi pārkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Zaļumus kārtīgi nomazgā, notecina lieko ūdeni, smalki sagriež un sajauc kopā.
  2. Zaļumiem pievieno zaļos zirnīšus un sautē sviestā gandrīz līdz pilnai gatavībai.
  3. Pievieno miltus un sautē līdz pilnai gatavībai.
  4. Dārzeņu masu atdzesē, pievieno sāli un tajā iejauc olas. Olu - zaļumu maisījumu cep sviestā uz pannas līdz gatavībai - nemaisot.
  5. Kad ola gatava, pārkaisa ar sieru - gaida kamēr izkūst, var pannai uzlikt vāku.
  6. Kad siers izkusis pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem un dažiem zirnīšiem.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Seleriju un vistas filejas karbonādes

Seleriju un vistas filejas karbonādes

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 29. septembris 11:47 29.09 11:47
Konkurss ⟩ Vai vari atbildēt uz visiem jautājumiem pareizi un saukt sevi par diženu sēņotāju?
Izpildi testu un laimē "Lielo Latvijas sēņu grāmatu"

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas