Ceptas olas ar zaļumiem

Ceptas olas ar zaļumiem
Foto: Depositphotos
Zaļam rītam :) Skābenes var nelikt, var palielināt spinātu masu - kā kuram labāk garšo un vai iespējams iegūt visus produktu.

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 1 ēd. k. sakapātu spinātu
  • 1 ēd. k. skābeņu
  • 1 ēd. k. pētersīļu zaļumu
  • 1 /2 glāze zaļo zirnīšu
  • Rīvēts siers
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 1 ēd. k. miltu
  • Sāls pēc garšas
  • Lociņi pārkaisīšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Zaļumus kārtīgi nomazgā, notecina lieko ūdeni, smalki sagriež un sajauc kopā.
  2. Zaļumiem pievieno zaļos zirnīšus un sautē sviestā gandrīz līdz pilnai gatavībai.
  3. Pievieno miltus un sautē līdz pilnai gatavībai.
  4. Dārzeņu masu atdzesē, pievieno sāli un tajā iejauc olas. Olu - zaļumu maisījumu cep sviestā uz pannas līdz gatavībai - nemaisot.
  5. Kad ola gatava, pārkaisa ar sieru - gaida kamēr izkūst, var pannai uzlikt vāku.
  6. Kad siers izkusis pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem un dažiem zirnīšiem.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis