Sākums > Receptes > Brokastis

Ceptas olas ar zaļumiem

2006. gada 18. maijs
Foto: Depositphotos
Zaļam rītam :) Skābenes var nelikt, var palielināt spinātu masu - kā kuram labāk garšo un vai iespējams iegūt visus produktu.
Pagatavošana
20 min
1. Zaļumus kārtīgi nomazgā, notecina lieko ūdeni, smalki sagriež un sajauc kopā.
2. Zaļumiem pievieno zaļos zirnīšus un sautē sviestā gandrīz līdz pilnai gatavībai.
3. Pievieno miltus un sautē līdz pilnai gatavībai.
4. Dārzeņu masu atdzesē, pievieno sāli un tajā iejauc olas. Olu - zaļumu maisījumu cep sviestā uz pannas līdz gatavībai - nemaisot.
5. Kad ola gatava, pārkaisa ar sieru - gaida kamēr izkūst, var pannai uzlikt vāku.
6. Kad siers izkusis pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem un dažiem zirnīšiem.
7. Labu apetīti!
Uz augšu