-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Brokastis
-
>
Ceptas olas ar zaļumiem
Zaļam rītam :) Skābenes var nelikt, var palielināt spinātu masu - kā kuram labāk garšo un vai iespējams iegūt visus produktu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
8 olas
-
1 ēd. k. sakapātu spinātu
-
1 ēd. k. skābeņu
-
1 ēd. k. pētersīļu zaļumu
-
1 /2 glāze zaļo zirnīšu
-
Rīvēts siers
-
2 ēd. k. sviesta
-
1 ēd. k. miltu
-
Sāls pēc garšas
-
Lociņi pārkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Zaļumus kārtīgi nomazgā, notecina lieko ūdeni, smalki sagriež un sajauc kopā.
-
Zaļumiem pievieno zaļos zirnīšus un sautē sviestā gandrīz līdz pilnai gatavībai.
-
Pievieno miltus un sautē līdz pilnai gatavībai.
-
Dārzeņu masu atdzesē, pievieno sāli un tajā iejauc olas. Olu - zaļumu maisījumu cep sviestā uz pannas līdz gatavībai - nemaisot.
-
Kad ola gatava, pārkaisa ar sieru - gaida kamēr izkūst, var pannai uzlikt vāku.
-
Kad siers izkusis pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem un dažiem zirnīšiem.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs