Ceptas olas bulgāru gaumē

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 1 glāze piena
  • 3 ēd. k. miltu
  • 2 ēd. k. sviesta
  • Ievārījums
  • Zaļumi un sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas sakuļ ar pienu un miltiem, pievienojot sāli. Pusi no iegūtās olu masas ielej ar sviestu ieziestā pannā un apcep. sarecējušo olu virsmu apziež ar biezu ievārījumu. Atlikušo olu masas daļu lej pannā, pa virsu ievārījuma kārtai. Cep uz lēnas uguns līdz pusgatavībai, tad olu - ievārījuma masu apgriež otrādi un cep līdz pilnai gatavībai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi