Olas ar tomatiem 2

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 4 -6 svagi tomāti
  • 2 ēd. k. sviesta
  • Pipari, sāls un zaļumi (pētersiļi,dilles) pec garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uguns izturīga trauka dibenu ieziež ar sviestu, kārtām saliek tomātu šķēlītes (tomāti var būt bez sēkliņām un ar noņemtu miziņu) pievieno sāli, piparus. Pa vienai pievieno olas nesajaucot olu baltumus ar dzeltenumiem, pārkaisa ar sāli. Uz olām lej izkausētu sviestu un cep cepeškrāsnī līdz olu baltuma sarecēšanai. Pirms pasniegšanas, ceptās olas pārkaisa ar smalki sakapātiem zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi