Burkānu mērce ar pētersīļa sakni

3 1
Burkānu mērce ar pētersīļa sakni
Foto: Depositphotos.com
Ideāla piedeva pastām.

Sastāvdaļas

  • 200 g g burkānu
  • 1 pētersīļa sakne
  • 1 sīpols
  • 50 g eļļas
  • 1/2 glāze/s asās tomātu mērces
  • 1 tējk. kartupeļu cietes
  • Nedaudz kaltēta bazilika
  • Sāls
  • Cukurs

Pagatavošana

30 min.
  1. Ar sakņu rīvi sarīvētus burkānus, pētersīļsakni un sasmalcinātu sīpolu cep eļļā, kamēr saknes mīkstas.
  2. Pievieno aso tomātu mērci, baziliku, kartupeļu cieti, sāli, cukuru pēc garšas.
    Mērci atšķaida ar ūdeni pēc vajadzības, uzvāra. Var atstāt biezu - tas pēc paša ieskatiem

    Lai labi garšo!
    Pievieno aso tomātu mērci, baziliku, kartupeļu cieti, sāli,...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni