Suflē no putota olu kulteņa

Sastāvdaļas

  • Olu kultenis no 8 saputotām olām
  • 2 šķēlītes baltmaizes
  • 1 -2 ēd. k. sakapātu, svaigu pētersīļu
  • 2 -3 ēd. k. sviesta
  • 3 jēlas olas
  • ½ glāzes skābā krējuma
  • Sāls un zaļumi pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uz lēnas uguns izcep olu kulteni no 8 saputotām olām, atdzesē un smalki sakapā. Baltmaizi izmērcē pienā, nospiež lieko mitrumu un sajauc ar sakapāto olu kulteņa masu un sakapātiem pētersīļu zaļumiem. Pievieno izkausētu sviestu, labi sakultas olas, pieber sāli. Sagatavoto masu liek dziļā pannā un cep uz lēnas uguns vai liek cepeškrāsnī līdz suflē pilnīgi izcepas. Gatavu suflē pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem, pasniedz ar krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi