Biešu/kvasa zupa

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 -3 gab. galda biešu
  • 1 glāze sķābeņu biezeņa
  • 2 -3 svaigi gurķi
  • ½ glāzes skāba krējuma
  • 2 -3 vārīti olu dzeltenumi
  • 3 l kvasa
  • Sāls un zaļumi pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nevārītas bietes nomizo un sagriež salmiņos, vāra kvasā līdz mīkstas. Novārījumu nolej un atdzesē līdz istabas temperatūrai, ievieto ledusskapī un atvēsina (krāsas saglabāšanai). Atdzesētam novārījumam pieliek vārītu skābeņu biezeni, kubiņos sagrieztus gurķus, vārītās bietes un sāli. Zupai pieliek ar skābo krējumu saberztus olu dzeltenumus. Pasniedzot ēdienu, katrā zupas šķīvī ieliek pa vienam kubiciņam ledus un pārkaisa ar zaļumiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi