Sākums > Receptes > Brokastis

Vasaras zupa japāņu gaumē

2006. gada 18. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Gurķi nomizo, sagriež nelielās šķēlītēs. Zaļos zirnīšus nomazgā. Buljonu karsē uz lielas liesmas, pieliek sagatavotos zirnīšus un vāra 10 minūtes, pēc tam pieber sāli, pielej sojas mērci, pieliek gurķu šķēlītes un vāra vēl 5 minūtes. Buljonu izkāš un dārzeņus noliek siltā vietā. Pa to laiku uzvāra ūdeni ar etiķi, uzmanīgi iecilā olas un apvāra tās (lai baltumi sarecētu) .
2. Katrā šķīvī liek pāris šķēlīšu gurķu un pus karoti zaļo zirnīšu. Dārzeņiem pārlej karsto buljonu un katrā šķīvī ieliek pa olai. Pasniedz karstu.
Uz augšu