Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Vasaras zupa japāņu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 1 vidēja lieluma gurķis
  • 2 ēdamkarotes svaigu zaļo zirnīšu
  • 4 glāzes dzidra, stipra gaļas buljona
  • Mazliet sāls
  • ½ ēdamkarote sojas mērces (sojas mērces vietā var ņemt zaļumus)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gurķi nomizo, sagriež nelielās šķēlītēs. Zaļos zirnīšus nomazgā. Buljonu karsē uz lielas liesmas, pieliek sagatavotos zirnīšus un vāra 10 minūtes, pēc tam pieber sāli, pielej sojas mērci, pieliek gurķu šķēlītes un vāra vēl 5 minūtes. Buljonu izkāš un dārzeņus noliek siltā vietā. Pa to laiku uzvāra ūdeni ar etiķi, uzmanīgi iecilā olas un apvāra tās (lai baltumi sarecētu) .
  2. Katrā šķīvī liek pāris šķēlīšu gurķu un pus karoti zaļo zirnīšu. Dārzeņiem pārlej karsto buljonu un katrā šķīvī ieliek pa olai. Pasniedz karstu.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas