Vasaras zupa japāņu gaumē

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 1 vidēja lieluma gurķis
  • 2 ēdamkarotes svaigu zaļo zirnīšu
  • 4 glāzes dzidra, stipra gaļas buljona
  • Mazliet sāls
  • ½ ēdamkarote sojas mērces (sojas mērces vietā var ņemt zaļumus)

Pagatavošana

1 min.
  1. Gurķi nomizo, sagriež nelielās šķēlītēs. Zaļos zirnīšus nomazgā. Buljonu karsē uz lielas liesmas, pieliek sagatavotos zirnīšus un vāra 10 minūtes, pēc tam pieber sāli, pielej sojas mērci, pieliek gurķu šķēlītes un vāra vēl 5 minūtes. Buljonu izkāš un dārzeņus noliek siltā vietā. Pa to laiku uzvāra ūdeni ar etiķi, uzmanīgi iecilā olas un apvāra tās (lai baltumi sarecētu) .
  2. Katrā šķīvī liek pāris šķēlīšu gurķu un pus karoti zaļo zirnīšu. Dārzeņiem pārlej karsto buljonu un katrā šķīvī ieliek pa olai. Pasniedz karstu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi