Šampinjonu omlete ar cepeti

Sastāvdaļas

  • 1 liela kārba konservētu šampinjonu
  • 2 sīpoli
  • 150 g cepeša
  • 1 ēd. k. sviesta
  • Sāls, baltie pipari
  • 6 -8 olas
  • 4 ēd. k. piena vai ūdens
  • Kapāti pētersīļi

Pagatavošana

1 min.
  1. Notecina šampinjoniem šķidrumu. Sīki sakapā sīpolus un sagriež strēmelēs cepeti. Sakarsētā sviestā apcep sēnes un sīpolus.
  2. Olas viegli sakuļ ar pienu. Pēc garšas pieliek sāli un piparus. Iemaisa apceptās sēnes un sīpolus.
  3. Ja vēlas siltu arī cepeša gaļu, omletē iemaisa gaļas sloksnītes. Gatavai omletei uzkaisa pētersīļus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi