Tunča omlete 2

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 4 ēd. k. ūdens
  • ¼ tējk. sāls
  • Baltie pipari
  • Sviests cepšanai
  • ½ kārbiņas konservēta tunča
  • 1 plānās daiviņās sagriezts tomāts
  • 5 -6 melnās olīvas
  • Maurloki

Pagatavošana

1 min.
  1. Ar ūdeni un sāli sakultas olas lej pannā, kurā ir viegli sabrūnināts sviests. Omleti vairākas vietās pacilā, lai tā kļūtu gaisīga.
  2. Vēl pašķidrai omletei uzliek tunča gabaliņus, tomāta daiviņas un olīvas. Uzkaisa sasmalcinātus maurloku

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi