Zemeņu končas

Sastāvdaļas

  • 200 g svaigas zemenes
  • 50 g melnās šokolādes
  • 50 g baltās šokolādes

Pagatavošana

1 min.
  1. Gan balto, gan tumšo šokolādi, katru atsevišķā traukā, izkausē ūdens peldē.
  2. Zemenes nosusina (ja tās mitras) un vienu pusi apmērcē vienā šokolādē, piemēram, baltajā. Liek ledusskapī, lai sacietē. Kad šokolāde sacietējusi, liek zemenes otru pusi tumšajā šokolādē.
  3. Konfektes ir vienkārši pagatavojamas un ir ļoti garšīgas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi