Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Spāņu omlete 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 -5 olas
  • 1 ēd. k. ūdens vai alus
  • 1 tējk. sāls
  • Dažas pilītes tabasko
  • 1 sīpols
  • 3 ar mizu vārīti kartupeļi
  • 1 ēd. k. sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas sakuļ ar ūdeni (vai alu) un sāli. Piepilina dažas piles tabasko.
  2. Sīpolus sakapā vai sagriež plānās šķēlītes. Kartupeļus sagriež 1-2 cm gabaliņos.
  3. Sakarsētā sviestā strauji apcep sīpolus un kartupeļus. Uzlej sakultas olas. Uzmanīgi maisa, kamēr omlete sāk recēt. Pazemina temperatūru. (Ja panna šķiet par karstu, to uz brīdi noceļ no uguns.) Kad omletes apakšpuse kļuvusi zeltaini brūna, ir laiks to apgriezt atrādi. (Uzklāj pannai lielu šķīvi. Apgriež pannu otrādi tā, lai omlete uzkrīt uz šķīvja. Liek omleti atpakaļ uz pannas un cep vēl brīdi no otras puses.)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Puravu, ābolu un sakņu salāti

Puravu, ābolu un sakņu salāti

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas