Omlete ar sieru 2

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 2 ēd. k. ūdens
  • Paprikas pulveris
  • Sāls, melnie pipari
  • 1 tējk. sviesta vai margarīna
  • 25 -50 g Rokforas siera
  • Sasmalcinātu zaļumu

Pagatavošana

1 min.
  1. Ar dakšiņu sakuļ olas ūdeni. Pievieno paprikas pulveri. Sāli un melnos piparus.
  2. Lej viegli sabrūninātā taukvielā. Cep, lēnām maisot.
  3. Uzkaisa sarīvētu vai smalki sadrupinātu sieru. Omlete ir gatava, un virsiņa vēl nav pilnībā sarecējusi, bet siers jau sācis kust un apakša kļuvusi zeltaini brūna. Uzkaisa zaļumus un pārloka uz pusēm.
  4. Pasniedz ar tomātiem un sīki sakapātiem sīpoliem, kas pārlieti ar vīna etiķa mērci.
  5. Autors: Omlete.Lv

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi