Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Puravi alus mīklā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g puravu
  • Eļļa
  • Zaļumi
  • Alus mīklai
  • 1 ola
  • Naža gals sāls
  • 1 ēd.k. eļļas
  • Pusgl. alus
  • 1 gl. kviešu miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Puravu balto stulbāju sagriež 5 cm garos gabalos, nelielā sālsūdeņa daudzumā sautē,gandrīz mīkstus.
  2. Puravus gabaliņus iemērc alu mīklā, vāra eļļā gaiši dzeltenus.
  3. Karstiem puraviem pārkaisa zaļumus.
  4. Šo piedevu atdzesētu var izmantot aukstā galdu dekorēšanai.
  5. Alus mīkla.
  6. Olas dzeltenumus sakuļ kopā ar sāli, eļļu, alus un kviešu miltiem.
  7. Ļauj mīklai uzbriest 30 minūtes.
  8. Tad iecilā saputotu olu baltumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas