Puravi alus mīklā

Sastāvdaļas

  • 600 g puravu
  • Eļļa
  • Zaļumi
  • Alus mīklai
  • 1 ola
  • Naža gals sāls
  • 1 ēd.k. eļļas
  • Pusgl. alus
  • 1 gl. kviešu miltu

Pagatavošana

1 min.
  1. Puravu balto stulbāju sagriež 5 cm garos gabalos, nelielā sālsūdeņa daudzumā sautē,gandrīz mīkstus.
  2. Puravus gabaliņus iemērc alu mīklā, vāra eļļā gaiši dzeltenus.
  3. Karstiem puraviem pārkaisa zaļumus.
  4. Šo piedevu atdzesētu var izmantot aukstā galdu dekorēšanai.
  5. Alus mīkla.
  6. Olas dzeltenumus sakuļ kopā ar sāli, eļļu, alus un kviešu miltiem.
  7. Ļauj mīklai uzbriest 30 minūtes.
  8. Tad iecilā saputotu olu baltumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi