Olas ardeniešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 1 -2 sīpoli
  • 2 -3 ēd. k. sakapātu pētersiļu
  • 2 -3 ēd. k. saldā krējuma
  • Pipari, sāls, zaļumi ēdiena rotāšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu baltumus saputo ar sāli, pievieno piparus, sagrieztus sīpolus, zaļumus. Olu masu ielej ar sviestu ieziestā pannā, pārlej ar saldo krējumu. Olu masā vienādā attālumā vienu no otra ieliek olu dzeltenumus. Pannu liek cepeškrāsnī un cep līdz izveidojas garoziņa. Pirms pasniegšanas izrotāt ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi