Tagliatelle ar mīdijām

Sastāvdaļas

  • 1 glāze vermuta (Noilly Prat)
  • Svaigi tagliatelle
  • Olīveļļa
  • 1 liela ķiploka daiva (sakapāta)
  • 1 šalotes sīpols
  • 300 g mīdiju
  • 150 ml saldā krējuma
  • Sāls un svaigi samalti melnie pipari
  • Pētersīļi (rupji kapāti)
  • 30 g sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Pastu vāra sālsūdenī, līdz tā gatava.
  2. Pannā ielej nedaudz eļļas, ķiplokus, sviestu, šalotes sīpolu, kā arī sāli, piparus un cep.
  3. Kratot pannu, pievieno mīdijas un pielej vermutu.
  4. Kad sāk vārīties, izņem no pannas mīdijas, kuras nav attaisījušās vaļā.
  5. Pielej krējumu un vēl nedaudz novāra.
  6. Ļauj atdzist 3–4 minūtes, tad pievieno pētersīļus un tagliatelle.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi