Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tagliatelle ar mīdijām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze vermuta (Noilly Prat)
  • Svaigi tagliatelle
  • Olīveļļa
  • 1 liela ķiploka daiva (sakapāta)
  • 1 šalotes sīpols
  • 300 g mīdiju
  • 150 ml saldā krējuma
  • Sāls un svaigi samalti melnie pipari
  • Pētersīļi (rupji kapāti)
  • 30 g sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pastu vāra sālsūdenī, līdz tā gatava.
  2. Pannā ielej nedaudz eļļas, ķiplokus, sviestu, šalotes sīpolu, kā arī sāli, piparus un cep.
  3. Kratot pannu, pievieno mīdijas un pielej vermutu.
  4. Kad sāk vārīties, izņem no pannas mīdijas, kuras nav attaisījušās vaļā.
  5. Pielej krējumu un vēl nedaudz novāra.
  6. Ļauj atdzist 3–4 minūtes, tad pievieno pētersīļus un tagliatelle.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas