Tunzivs

Sastāvdaļas

  • 240 g tunzivs filejas
  • 2 tējk. smalki sakapātu sīpolu
  • 1 tējk. smalki sarīvēta ķiploka
  • 4 paipalas olas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakapā tunzivi, cik smalki vien iespējams, un izliek plānā kārtā uz šķīvja.
  2. - Tad šķīvi liek ledusskapī uz 10–15 minūtēm.
  3. - Izņem tunzivi no ledusskapja un samaisa ar sīpoliem un ķiplokiem.
  4. - Liek masu 5 cm diametra metāla veidnītēs, katru apgāztā veidā – uz atdzesēta servējamā šķīvja un tad noņem formiņu.
  5. - Virsū liek paipalas olas dzeltenumu un sezama sēklas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi