Truša fileja

Sastāvdaļas

  • 800 g truša filejas
  • 2 ēdamkarotes Dansukker Muscovado cukura
  • 60 g kalvadosa
  • 1 stiebriņš svaiga rozmarīna
  • Malti melnie pipari
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Truša fileju marinē garšvielu, kalvadosa un Muscovado cukura marinādē 5 dienas. Pasniedz, sagrieztu plānās šķēlēs. Lauris Aleksējevs atgādina – nekad neaizmirstiet pievienot cukuru – tas mīkstinās produktu, izcels ēdiena garšu, savukārt Muscovado piešķir īpatnēju aromātu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi