Vistas fileja garšvielas

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
  • - olas
  • - milti
  • - burkāni
  • - majonēze
  • - saulespuķu sēklas
  • - saldais krējums
  • - cukini
  • - paprika
  • - sāls, pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Piedevas:
  2. Burkānus, papriku un cukini nomizo un sagriež salmiņos – apcep olīveļļā, pievieno sāli, ķiplokpiparus un grauzdētas saulespuķu sēklas.
  3. Vistas fileja safrāna mērcē:
  4. Marināde:
  5. Teriaki mērce, 1 tējk. medus, nedaudz olīveļļas, kanēlis, citronpipari. Šajā marinādē 10 min. marinē vistas fileju. Pēc tam marinēto fileju grilē.
  6. Safrāna mērce:
  7. Uzkarsē baltvīna etiķi, pievieno saldo krējumu, safrānu, timiānu, sāli un zaļumus.
  8. Dekorē ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi