Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja garšvielas

2006. gada 18. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Piedevas:
2. Burkānus, papriku un cukini nomizo un sagriež salmiņos – apcep olīveļļā, pievieno sāli, ķiplokpiparus un grauzdētas saulespuķu sēklas.
3. Vistas fileja safrāna mērcē:
4. Marināde:
5. Teriaki mērce, 1 tējk. medus, nedaudz olīveļļas, kanēlis, citronpipari. Šajā marinādē 10 min. marinē vistas fileju. Pēc tam marinēto fileju grilē.
6. Safrāna mērce:
7. Uzkarsē baltvīna etiķi, pievieno saldo krējumu, safrānu, timiānu, sāli un zaļumus.
8. Dekorē ar zaļumiem.
Uz augšu