Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja garšvielas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
  • - olas
  • - milti
  • - burkāni
  • - majonēze
  • - saulespuķu sēklas
  • - saldais krējums
  • - cukini
  • - paprika
  • - sāls, pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Piedevas:
  2. Burkānus, papriku un cukini nomizo un sagriež salmiņos – apcep olīveļļā, pievieno sāli, ķiplokpiparus un grauzdētas saulespuķu sēklas.
  3. Vistas fileja safrāna mērcē:
  4. Marināde:
  5. Teriaki mērce, 1 tējk. medus, nedaudz olīveļļas, kanēlis, citronpipari. Šajā marinādē 10 min. marinē vistas fileju. Pēc tam marinēto fileju grilē.
  6. Safrāna mērce:
  7. Uzkarsē baltvīna etiķi, pievieno saldo krējumu, safrānu, timiānu, sāli un zaļumus.
  8. Dekorē ar zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas