-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Lavašs ar tunci
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Lavašs
-
Ola
-
Tuncis (konservēts)
-
Zaļumi
-
Sāls
-
Garšvielas
-
Malti melnie pipari
-
Majonēze
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Šim nolūkam garšīgāks ir armēņu lavašs.
-
Pildījumam ņem vārītas olas un savā sulā konservētu tunci, ko saspaida ar dakšiņu.
-
Pievieno vārītu, sasmalcinātus zaļumus, vegetu, sāli, maltus melnos piparus un majonēzi. Visu samaisa.
-
Lavašu izklāj uz galda un ļoti plānā kārtiņā pārziež ar pildījumu. Ja to liks biezā slānī, ēdiens būs ļoti mitrs.
-
Satin rullī un ietin celofāna plēvē. Galus aizloka ciet un uz nakti liek ledusskapī (var uzlikt arī slogu).
-
Nākamajā rītā pasniedz sagrieztu šķēlēs.
-
Garšīgs brokastu ēdiens, ko var piedāvāt sviestmaizes vietā.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs