Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Lavašs ar tunci

Lavašs ar tunci

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Lavašs
  • Ola
  • Tuncis (konservēts)
  • Zaļumi
  • Sāls
  • Garšvielas
  • Malti melnie pipari
  • Majonēze
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Šim nolūkam garšīgāks ir armēņu lavašs.
  2. Pildījumam ņem vārītas olas un savā sulā konservētu tunci, ko saspaida ar dakšiņu.
  3. Pievieno vārītu, sasmalcinātus zaļumus, vegetu, sāli, maltus melnos piparus un majonēzi. Visu samaisa.
  4. Lavašu izklāj uz galda un ļoti plānā kārtiņā pārziež ar pildījumu. Ja to liks biezā slānī, ēdiens būs ļoti mitrs.
  5. Satin rullī un ietin celofāna plēvē. Galus aizloka ciet un uz nakti liek ledusskapī (var uzlikt arī slogu).
  6. Nākamajā rītā pasniedz sagrieztu šķēlēs.
  7. Garšīgs brokastu ēdiens, ko var piedāvāt sviestmaizes vietā.
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas