Lavašs ar tunci

Lavašs ar tunci
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Lavašs
  • Olas
  • Tuncis (konservēts)
  • Zaļumi
  • Sāls
  • Garšvielas
  • Malti melnie pipari
  • Majonēze

Pagatavošana

30 min.
  1. Šim nolūkam garšīgāks ir armēņu lavašs.
  2. Pildījumam ņem vārītas olas un savā sulā konservētu tunci, ko saspaida ar dakšiņu.
  3. Pievieno vārītu, sasmalcinātus zaļumus, vegetu, sāli, maltus melnos piparus un majonēzi. Visu samaisa.
  4. Lavašu izklāj uz galda un ļoti plānā kārtiņā pārziež ar pildījumu. Ja to liks biezā slānī, ēdiens būs ļoti mitrs.
  5. Satin rullī un ietin celofāna plēvē. Galus aizloka ciet un uz nakti liek ledusskapī (var uzlikt arī slogu).
  6. Nākamajā rītā pasniedz sagrieztu šķēlēs.
  7. Garšīgs brokastu ēdiens, ko var piedāvāt sviestmaizes vietā.
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi