Norvēģijas lasis

Sastāvdaļas

  • Cepta laša fileja ar garnelēm, pasniegta ar šampanieša espuma un sarkano kaviāru
  • (bruto svars)
  • Lasis – 0.25kg
  • Sniega pupas – 0.1kg
  • Franču pupas – 0.1kg
  • Kartupeļi – 0.2kg
  • Trifeļu biezenis – 0.15kg
  • Omāru zupa – 0.05kg
  • Trifeļu mērce – 0.05kg
  • Mazās garneles – 0.1kg
  • Sviests – 0.05kg
  • Baziliks – 0.02kg
  • Baltvīns – 0.05kg
  • Eļļa (olīvu) – 0.03kg
  • Sāls, pipari
  • Sarkanais kaviārs – 0.03kg

Pagatavošana

1 min.
  1. Lasi apliet ar baltvīnu, eļļu, pievienot sāls un piparus, ielikt cepeškrāsnī (10 min, 130ºC). Franču un sniega pupas novārīt vistas buljonā, pievienot sviestu un atsevišķi novārītus kartupeļus un sakarsēt. Garneles sakarsēt ar sviestu un vistas buljonu. Uz šķīvja uzlikt garneles un dārzeņus, apliet ar uzputotu šampanieša mērci, tad pievienot lasi, trifeļu biezeni un sarkano kaviāru.

Komentāri

Ammonarija 2011. gada 24. februāris 13:04
No kurienes tāds nosaukums??? Pārāk sarežģīti norvēģiem :D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi