Zivju kotletītes

Sastāvdaļas

  • Zivs
  • Eļļa
  • Dilles
  • Pipari
  • Sāls
  • Piens
  • Baltmaize
  • Olas 2 gab

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivi izvāra un pēc tam noloba no asakām. No asakām attīrīto zivi samaļ, pielej mazliet eļļas, pieliek sasmalcinātas dilles, pieber sāli un piparus. Pēc tam iegūtajai masai pievieno šķēlīti pienā izmērcētas baltmaizes, divas olas, un mīklu samīca. No iegūtās masas veido garenas kotletes, kuras cep eļļā gaiši brūnas.
  2. Pasniedz karstas vai aukstas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi