Gaļas sacepums ar kabačiem

Sastāvdaļas

  • 2 jauni kabači
  • 500 g maltās gaļas
  • 2 sīpoli
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi
  • Sviests
  • Bešamelmērce

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sajauc ar apceptiem sīpoliem un tomātu pastu, sakapātiem zaļumiem, sāli un pipariem, pieliet 1/3 glāzi ūdens un vēltreiz samīcīt.Kabačuss sagriež ripās, apsāl, panē miltos un apcep no abām pusēm.Cepamformā liek kārtām gaļu un kabačuss tā, lai virspusē būtu gaļa, apslaka ar izkausētu sviestu un cep cepeškrāsnī gatavu. Pasniedz pārlietu ar bešamelmērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi