Savojas kāposti ar dzērvenēm

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 500 g savojas kāpostu
  • 100 g dzērveņu
  • 2 -3 āboli
  • 200 g seleriju
  • 1 gl. krējuma
  • 1 ēd.k.sagrieztu diļļu
  • Sāls
  • Cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītu kāpstu sīki sagriež, pārkaisa ar sāliun ar koka karoti saspaida.
  2. Dzērvenes nomazgā un uz sieta saspaida, sulu pievieno kāpostiem.
  3. Ābolus sīki sagriež gabaliņos un pievieno kāpostiem.
  4. Selerijas nomazgā, notīra, sarīvē uz sakņu rīves un pievieno kāpostiem.
  5. Produktiem pievieno krējumu, sāli, cukuru, samaisa un pārkaisa ar dillēm.
  6. Ja salātus vēlās pikantākus var pievienot sarīvētus mārrutkus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi