Savojas kāposti ar plūmēm

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 500 g Savojas kāpostu
  • 200 -300 g svaigu plūmju
  • 50 g riekstu
  • 1 gl. krējuma
  • 1 ēd.k. sagrieztu pētersīļu zaļumu
  • 50 g mārrutku
  • Sāls
  • Cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītus kāpostus sīki sagriež, uzkaisa sāli un ar koka karoti saspaida.
  2. No plūmēm izņem kauliņus, tās sagriež gabaliņos.
  3. Sasmalcina riekstus.
  4. Mārrutku saknes nomazgā, notīra un sarīvē uz smalkās sakņu rīves.
  5. Sagatavotus produktus saliek kopā, pievieno krējumu, sāli, cukuru un samaisa.
  6. Pārkaisa ar sagrieztiem zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi