Nieres ar sēnēm un grauzdiņiem

Sastāvdaļas

  • 700 g nieres
  • Sviests
  • 0.5 glāzes miltu
  • 2 sīpoli
  • 2 glāzes vārītu sēņu
  • 1 glāze krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • 6 šķēles baltmaizes
  • 0.5 glāzes piena
  • 0.5 glāzes rīvmaizes
  • 1 ola

Pagatavošana

1 min.
  1. Nieres sagriež šķēlītēs, apkaisa ar sāli, pipariem un miltiem un apcep sviestā. Katliņā liek nieres, apceptus sīpolus un sēnes, aplej ar krējumu un sautē. Baltmaizes šķēles apmērcē ar pienu sakultā olā, apvīļā rīvmaizē un apcep sviestā. Uz šķīvja liek grauzdiņus, virsū nieres, blakus sēnes no mērces un visu pārlej ar mērci. Pasniedz ar svaigu kāpostu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi