Zivju kotletes ar sierdesu

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltas mencas
  • 2 sīpoli
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 4 baltmaizes šķēles
  • 250 g sierdesas
  • 2 olas
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Maizi izmērcē, nospiež,samaļ gaļasmašīnā kopā ar sīpoliem, ķiplokiem un samaisa ar zivs malto gaļu, olām, pipariem un saļi. Samīca viendabīgā masā, veido plācenīšus, uz katra liek sierdesas gabaliņu, uzkaisa zaļumus. Plācenīša malas savieno, veido kotletes formu un apcep no abām pusēm brūnas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi