Zivju lāde

Sastāvdaļas

  • 1 rupjmaizes ķieģelītis
  • 1 kg svaigu brētliņu, moivas vai citu nelielu jūras zivju
  • 2 lieli sīpoli
  • 4 ēdamkarotes margarīna
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. XZivis iztīra, nomazgā, nogriež galvas, astes un apkaisa ar sāli. Sīpolus sagriež ripiņās. Rupjmaizes ķieģelītim akurāti nogriež virsu un izņem mīkstumu."Lādītē" Kārto pamīsus zivis un sīpolus, uzliek margarīna piciņas. Virsū liek augšējo garozu, aizlipina ar mīklu, kas gatavota no mīkstuma un ūdens, kukulīša sānus apsmērē ar margarīnu,liek sakarsētā cepeškrāsnī uz 40 minūtēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi