Šaļapina rīsi ar sēnēm

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s rīsu
  • 50 g žāvētu sēņu
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
  • Kapāti zaļumi
  • 1 sīpols
  • Eļļa

Pagatavošana

120 min.
  1. Sēnes iemērc uz 1 stundu siltā ūdenī, novāra, izņem,atdzesē un smalki sakapā.
  2. Sēņu buljonā izvāra rīsus.
  3. Sēnes apcep ar sakapātu sīpolu eļļā, saspiestu ķiploku, 100 ml ūdens un sautē 10 minūtes. Tad piebers sāli, piparus, zaļumus, labi izmaisa un liek uz rīsiem.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi