Cepta zivs normandiešu gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 150 g zivs
  • 1 sīpols
  • 20 g skāba krējumaUniv.garšv.mais. zivju ēdieniem

Pagatavošana

50 min.
  1. Zivi notīra, nomazgā, apkaisa no visām pusēm ar sāli un pipariem un ik pēc 3 cm izdara nelielus šķērsgriezumus. Sīpolu sagriež gredzenos, apcep kopā ar Univ.garšv.mais., katrā iegriezumā ieliek nedaudz sīpolu, bet atlikušo saliek kastroļa dibenā. Pāri sīpoliem liek zivi, cep cepeškrāsnī, līdz gatava, 10 min pirms izņemšanas pārlej ar skābo krējumu, kas sajaukts ar Univ.garšv.mais.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni