Sibīriešu ragū

Sastāvdaļas

  • 0.5 glāzes rīsu
  • 1 sīpols
  • 100 g kabača
  • 1 ābols
  • 200 g marinētu sēņu
  • 50 g sviesta
  • Dilles
  • Loki
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakapātu sīpolu apcep eļļā, pievieno kabača kubiņus, pieber sāli un sautē 5 minūtes. Pieliek sēnes un pasautē vēl 5 minūtes. Podiņā kārto saknes ar sēnēm, pārber nomazgātus rīsus, ābola kubiņus, zaļumus un garšvielas. Visu izmaisa, pārlej ar karstu ūdeni un sautē cepeškrāsnī zem vāka gatavu. Pasniedz ar skābu krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi