Pekinas salāti

Sastāvdaļas

  • 100 g Pekinas kāpostu
  • 100 g gurķa
  • 50 g brinzas
  • 1 sarkanais sīpols
  • 1 tomāts
  • 1 ēdamkarote vīna etiķa
  • 1 tējkarote cukura
  • 0.5 tējkarotes sāls
  • Oliīvas
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolu sagrieš pusapļos, tasītē sajauc cukuru ar sāli, eļļu un etiķi un atstāj uz 15 minūtēm. Kāpostu saplucina lielos gabalos, gurķus sagrieš ripiņās. Boōdā liek sīpolu kārtu, virsū kāpostus un gurķus, pārlej ar eļļu, dekorē ar tomātu šķēlītēm un olīvām. Pārkaisa ar sarīvētu brinzu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi