Bumbieru torte

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 6 olas
  • 3 ēdamkarotres cukura
  • 1.5 ēdamkarotes kartupeļu cietes
  • 0.5 glāzes miltu
  • 50 g sviesta
  • Krēmam
  • 0.5 glāzes bumbieru ievārījuma
  • 1 glāz4es krējuma
  • 0.5 glāzes cukura
  • 100 g sviesta
  • 1 ēdamkarote kakao pulvera
  • Rotājumiem
  • 2 bumbieri
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • 100 g tumšās šokolādes

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, iejauc miltus un cieti, pieputo uzsildītu sviestu. Beigās iecilā saputotus olu baltumus, liek formā un cep gatavu. Atdzesētu sagriež divās ripās.
  2. Krējumu saputo ar cukuru, 1/3 sajauc ar ievārījumu un iesmērē ripām pa vidu.
  3. Bumbierus nomizo,, sagriež šķēlītēs un 5 minūtes patur verdošā sīrupā, kas izvārītš no ūdens, cukura un citrona sulas. Atlikušo krējumu saputo ar mīkstu sviestu, kakao, apsmērē tortes virsu un malas. Virsū kārto bumbiera šķēlītes un apkaisa ar rīvētu šokolādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi